Ολυμπιακός: Κρίσιμες ώρες στο Λιμάνι

Συνεχείς είναι οι επαφές των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αναφορικά με την επόμενη… μέρα στον Ολυμπιακό μετά την απώλειά του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν για έναν ακόμα χρόνο μακριά από την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου στην Ελλάδα, καθώς στον τελικό που έγινε στα «Δύο Αοράκια», η Ένωση ήταν σαφώς καλύτερη και σήκωσε την πρώτη κούπα της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, για ένα ακόμα ματς, το τελευταίο διάστημα, το «συγκρότημα» του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρουσιάστηκε κατώτερο των προσδοκιών. Με εξαίρεση τον Βασίλη Σπανούλη, οι υπόλοιποι παίκτες έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και αυτό προκάλεσε αναταράξεις στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν τις τελευταίες ώρες, οι δύο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος έχουν συνεχείς επαφές με τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες αλλαγές στο ρόστερ για την ανατροπή της εικόνας των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, μέχρι στιγμής, δεν έχει τεθεί κανένα θέμα απομάκρυνσης του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι παίκτες που δεν φαίνεται να απολαμβάνουν πλέον την εμπιστοσύνη του Έλληνα προπονητή είναι οι Μπράιαν Ρόμπερτς και Χόλις Τόμπσον. Οι δύο παίκτες λαμβάνουν εξαιρετικά συμβόλαια, αλλά δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν αυτά που περίμεναν στο Λιμάνι και υπάρχει πλέον σκέψη για μία ακόμα μεταγραφή στην περιφέρεια.

Βέβαια, ο χρόνος πιέζει, καθώς στις 28 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η προθεσμία που έχουν οι ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, ακόμα και σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή, δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη μία αποχώρηση, καθώς υπάρχει σκέψη παραμονής των Ρόμπερτς και Τόμπσον για τα ματς της Ευρωλίγκας μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×