«Το μεγαλείο του Διαμαντίδη!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον άνθρωπο Δημήτρη Διαμαντίδη, ο συμπαίκτης του, Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού οδήγησε τους «πράσινους» στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η κίνηση του Διαμαντίδη να σηκώσει μαζί με τον Τσαρτσαρή και τον Μπατίστ την κούπα. «Αυτό δείχνει το μεγαλείο του ανθρώπου Διαμαντίδη πέραν του τεράστιου αθλητή. Όλοι καταλαβαίνουμε πως το καλύτερο είναι ο άνθρωπος Διαμαντίδης», τόνισε αρχικά ο Τσαρτσαρής στην εφημερίδα «Πράσινη» και συμπλήρωσε:

«Μας συγκίνησε και εμένα και τον Μάικ απίστευτα αυτή η κίνηση. Του το είπα πάρα πολλές φορές κατά την διάρκεια της νύχτας. Το λέω και δημοσίως. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας και της ζωής μου. Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου. Επαναλαμβάνω αυτός ο τεράστιος αθλητής είναι πάνω από όλα ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος. Εύχομαι να ζήσουμε και στο μέλλον ανάλογες στιγμές.

Είναι αλήθεια πως αρχικά, όταν μου είπε να σηκώσουμε την κούπα, του είπα πως πρέπει να την σηκώσει μόνος του. Μόνο και μόνο γιατί νομίζω ότι το αξίζει και αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που θα το έκανε μόνος του. Στο Βερολίνο είχαμε ζήσει μια ιστορική στιγμή όταν τον είδαμε μαζί με τον Φράγκι να σηκώνει το ευρωπαϊκό. Φυσικά ο Μήτσος δεν το δέχτηκε, επέμενε πολύ και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ κάτι που μέσα μου ήθελα τόσο πολύ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×