Υποβιβασμός Ολυμπιακού: Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος το είχε πει από το 2013 (video)

 «Οι Γιαννακόπουλοι θα είναι εδώ, ο Παναγιώτης που θα είναι;» είχε πει στη φιέστα για το πρωτάθλημα με σκούπα του Παναθηναϊκού το 2013 ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και έξι χρόνια μετά δικαιώθηκε απόλυτα.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε την Α2 κατηγορία με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να συμφωνούν με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και να διαλύουν τον σύλλογο μιας και δεν θα κατέβουν (όπως λένε τουλάχιστον) στον αγώνα της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ για τα playoffs της Basket League. Όπως είχε τονιστεί από την πρώτη στιγμή του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ όποια ομάδα δεν κατέβει στους αγώνες θα υποβιβαστεί στην μικρότερη κατηγορία.

 Στο μυαλό όλων ήρθε απευθείας η περιβόητη ατάκα που είχε πει στη φιέστα για τη «σκούπα» του Παναθηναϊκού το 2013 ο Θανάσης Γιαννακόπουλος όταν μετά τις αντεγκλήσεις των διοικητικών παραγόντων είχε απαντήσει παίρνοντας το μικρόφωνο λέγοντας στον κόσμο: «Οι Γιαννακόπουλοι θα είναι εδώ, ο Παναγιώτης που θα είναι;» και μετά από έξι χρόνια επιβεβαιώνεται πλήρως σε όσα είχε πει.

Παράλληλα το όλο σκηνικό στον Ολυμπιακό αποτελεί και περίτρανη επιβεβαίωση και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που μίλησε για λευκή πετσέτα του Ολυμπιακού από την αρχή της χρονιάς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×