Απάντησε με… νέα προσφυγή ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την απόφαση που έβγαλε πρόσφατα ο Αθλητικός Δικαστής, μετά την απόφαση των «ερυθρόλευκων» να μην κατέβουν στο ΟΑΚΑ, για το πρώτο ματς των playoffs.

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε σήμερα την πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει η ομάδα του Πειραιά, ενώ η Euroleague ξεκίνησε έρευνα για οφειλόμενα προς παλιούς παίκτες. Η… απάντηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ήταν ακόμη μια προσφυγή!

Η προσφυγή αυτή αφορά στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, μέσω της οποίας πήρε επίσημη μορφή ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στην Α2. Το σημείο που στέκονται οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτό που αναφέρει ότι: «ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε κατά την οικεία αγωνιστική περίοδο, ο Ολυμπιακός κατατάσσεται τελευταίος στον πίνακα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος και κατά συνέπεια υποβιβάζεται στην Α2».

Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε η συγκεκριμένη προσφυγή να εκδικαστεί μαζί με αυτή που εκκρεμεί κι αφορά στην επικύρωση της βαθμολογίας. Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί στις 13 Ιουνίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×