ΑΕΚ: Πρόβλημα με Τσαλμπούρη, εκτός με Προμηθέα

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης παραμένει τραυματίας και δεν βρίσκεται στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι στην ΑΕΚ.

Ο νεαρός ψηλός ταλαιπωρείται από διάστρεμμα κι έμεινε εκτός προπόνησης και την Τρίτη (27/5), με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το πρώτο ματς των ημιτελικών με τον Προμηθέα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χάσει ακόμα και ολόκληρη τη σειρά…

Επίσης, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλης Καββαδάς. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ολοκληρώσουν τη μίνι προετοιμασία τους για την πρώτη αναμέτρηση με Προμηθέα, με προπόνηση αύριο (Τετάρτη, 29/05) το πρωί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Θα είναι μια δύσκολη σειρά»

Στο μεταξύ, ο Λούκα Μπάνκι μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για την πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας, ανέφερε…

«Έχουμε μπροστά μας μία σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων. Οι αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος με τον Προμηθέα αποδεικνύουν, ότι πρόκειται για μία ανταγωνιστική και αμφίρροπη σειρά.

Ο Προμηθέας είχε μια σειρά εύκολων αγώνων στα προημιτελικά με τον ΠΑΟΚ. Τελείωσε νωρίτερα από μας και είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί. Από την άλλη, εμείς αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή της σειράς.

Πρέπει να αντισταθούμε στην αθλητικότητα του Προμηθέα και να περιορίσουμε κάποιους παίκτες, οι οποίοι μπορεί να μας προκαλέσουν προβλήματα. Το μόνο σίγουρο, ότι θα είναι μία δύσκολη σειρά, η οποία μάς δίνει την προοπτική ν’ αγωνιστούμε στους Τελικούς των playoffs».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×