Παπαγιάννης: «Να είμαστε καλύτεροι στην Πάτρα»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο Game 2 των τελικών με αντίπαλο τον Προμηθέα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε εύκολα 103-77 του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ κι έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών. Καλή απόδοση είχε στο ματς του ΟΑΚΑ ο Γιώργος Παπαγιάννης που μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε πως οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στο game 2 της σειράς στην Πάτρα.

«Μέσα από την προπόνηση είχαμε πει ότι έπρεπε να σταματήσουμε τα ελεύθερα σουτ. Ο Προμηθέας πήρε 32 τρίποντα. Στο θέμα της άμυνας θέλαμε να κάνουμε όσα περισσότερα deflections. Σε κάποια σημεία βοήθησα πολύ. Αυτή ήταν η δουλειά μου, να βγάλω ενέργεια και να κόψω τις μπάλες. Στην επίθεση ο σκοπός ήταν να κάνω ό,τι καλύτερο στα σκριν για να βοηθήσω την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Παπαγιάννης και πρόσθεσε:

«Θα αντιδράσει ο Προμηθέας και θα κοιτάξει να βάλει τα σουτ. Στην έδρα του θα έχει καλύτερη ψυχολογία. Εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι για να πάρουμε το παιχνίδι στην Πάτρα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×