Αγγελόπουλος: «Το μπάσκετ πέρασε μια δύσκολη δεκαετία…»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, υποστήριξε πως το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει να έχει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, εμφανίστηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος στο περιθώριο της κλήρωσης της Basket League για τη νέα σεζόν. Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρος» ΚΑΕ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε το μπάσκετ την τελευταία δεκαετία και τόνισε πως υπάρχει αισιοδοξία για επιστροφή σε καλύτερες ημέρες για το άθλημα.

«Όπως κάθε χρόνο ξεκινάμε δυνατά. Έχουμε φέρει τους τελευταίους δύο διεθνείς τίτλους στη χώρα. Το μπάσκετ πέρασε μία δύσκολη δεκαετία. Αυτή η δεκαετής οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την κατάρρευση του ελληνικού κράτους, των τραπεζών, έφερε μη διαθέσιμο εισόδημα του κόσμου. Ήταν αρκετά φτωχό σε έσοδα το μπάσκετ. Είμαι αισιόδοξος γιατί στη βάση της πυραμίδα αυτής είναι ο Έλληνας αθλητής και η τεχνογνωσία των παραγόντων. Σε αυτά ποντάρουμε. Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να γυρίσει σαν ελατήριο, όπως έφτασε εδώ χαμηλά», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ.  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×