Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πλησιάζει ο Μποχωρίδης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Γιάννη Αθηναίου στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε πει στην επίσημη πρώτη του Παναθηναϊκού πως οι «πράσινοι» ψάχνουν στην αγορά για να βρουν τον Έλληνα ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Γιάννη Αθηναίου. Ο τελευταίος είχε συμφωνήσει με το «τριφύλλι» αλλά η ατυχία του… χτύπησε την πόρτα στο τουρνουά «Ακρόπολις» όταν και υπέστη ρήξη χιαστών.

Με τον Αθηναίου να μένει 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης ο «Άρτζι» και οι συνεργάτες του άρχισαν και πάλι να.. χτενίζουν την αγορά για την καλύτερη δυνατή λύση. Αυτή όπως όλα δείχνουν είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως ο παίκτης που πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη και έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Παναθηναϊκού μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του, μιας και είναι γνωστής της ομάδας, του περιβάλλοντος και είναι πολύ πιο έμπειρος σε σχέση με την πρώτη του θητεία. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα με τον «Μπόχω» να «κλείνει» τελικά το ρόστερ της ομάδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×