«Θέλουμε το πρωτάθλημα!»

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν ο κορυφαίος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη…

Ο φόργουορντ των «πρασίνων» υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα, πως πλέον ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να κλείσει τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Περιμέναμε έναν πιο δυνατό ΠΑΟΚ από ότι αυτόν στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ανταγωνιστικός, πιο συγκεντρωμένος, αλλά πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν και πάμε τώρα να κάνουμε το 3-0 και μετά να προετοιμαστούμε για τους τελικούς».

Για το αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού προετοιμάζονται από τώρα για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό είπε: «Ένας στόχος έχει απομείνει ακόμα, το πρωτάθλημα και τον θέλουμε».

Για την προσωπική του εμφάνιση και το αν οι 33 πόντοι που πέτυχε είναι ρεκόρ καριέρας απάντησε: «Δεν θυμάμαι, πάντως οι συμπαίκτες μου ήταν αυτοί που με βοηθήσανε, μπήκανε και τα σουτ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κέρδισε η ομάδα».

Τέλος για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό είπε: «Υπήρξε ένα διάστημα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας που έσβησαν οι μηχανές. Είμαστε καλά για τον τελευταίο διάστημα και θέλουμε να κατακτήσουμε τον στόχο που έχει μείνει».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×