Ιωνικός: Ξεκίνησε η προπώληση για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην 20ή αγωνιστική της Basket League ανακοίνωσε ο Ιωνικός

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ενημερώνει ότι ξεκινά σήμερα (5/3) η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (8/3, 17:00) στο "Σοφία Μπεφόν".

H ομάδα μας επιστρέφει στις εντός έδρας υποχρεώσεις της με το παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Η διάθεση των εισιτηρίων αγώνα ξεκινά από σήμερα (5/3) και θα γίνεται αποκλειστικά από τον "Πλάτωνα".

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τις 16.00 μέχρι τις 18.00 και το κόστος τους είναι 10 ευρώ. Υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με κόστος 5 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ενώ είναι δυνατή και η πληρωμή με κάρτα.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων το Σάββατο, ενώ την ημέρα του αγώνα θα συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων στα εκδοτήρια έξω από το "Σοφία Μπεφόν"».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×