Άρης: Σενάρια ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ (photos)

Τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας, σενάρια που θέλουν ισχυρό επιχειρηματία να ενδιαφέρεται για την ΚΑΕ Άρης.

Ο μπασκετικός Άρης έχει φτάσει στο σημείο μηδέν, με τα χρέη του παρελθόντος αλλά και την κακοδιαχείρηση των προηγούμενων δοικήσεων να έχουν φέρει την ομάδα, ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Τις τελευταίες ώρες όμως, έχουν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια που θέλουν Έλληνα επιχειρηματία να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλακεί με τους «κίτρινους».

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του ζει ο Άρης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται στην τελευταία θέση της ΕΚΟ Basket League
Τις τελευταίες ώρες βέβαια, είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια που θέλουν ισχυρό Έλληνα επιχειρηματία, να ενδιαφέρεται να εμπλακεί με τους «κίτρινους».
Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπούμπουρας ενδιαφέρεται για να πάρει τον έλεγχο της ομάδας και δεν αποκλείεται να κάνει το επόμενο βήμα. Το 2017 είχε επίσης ενδιαφερθεί για την ΚΑΕ αλλά και την ΠΑΕ Άρης, δίχως να προχωρήσει και λίγους μήνες μετά ανέλαβε να δημιουργήσει από το μηδέν τον Ήφαιστο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λήμνο.
Ωστόσο, λόγω και της γεωγραφικής θέσης αλλά και του μικρού πληθυσμού του νησιού, ο Ήφαιστος έχει ταβάνι. Μάλιστα υπάρχουν δυσκολίες στο να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην Basket League, εφόσον μπουν προϋποθέσεις
Ο Άρης, που βρίσκεται σε δεινή οικονομικά θέση, αναζητεί σανίδα σωτηρίας.
Για να εμπλακεί η οικογένεια Μπούμπουρα στην ΚΑΕ Άρης πέρα από την απεμπλοκή του από τον Ήφαιστο θα πρέπει να έχει στα χέρια της και μια αξιολόγηση του χρέους του Άρη, που είναι μεν στο μεγαλύτερο μέρος του διακανονισμένο, αλλά καθόλου αμελητέο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×