Προμηθέας-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βρήκε με Λίποβι για να αποχωρήσει!

Σε συμφωνία για την λύση του συμβολαίου του φαίνεται ότι έχει έρθει ο Ολεκσάντρ Λίποβι με τον Προμηθέα

Σε λύση του συμβολαίου του με τον Προμηθέα προχωράει ο Ολεκσάντρ Λίποβι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Onsports!

Ο Ουκρανός πάουερ φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας της Πάτρας για να αποδεσμευτεί και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αφού στον Προμηθέα υπάρχουν αρκετοί παίκτες στις θέσεις των φόργουορντ, ενώ εσχάτως αποκτήθηκε και ο Ντελρόι Τζέιμς, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του με το Περιστέρι.

Το τελευταίο διάστημα γίνονταν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πλευρά του Λίποβι και την διοίκηση του Προμηθέα, προκειμένου να αποζημιωθεί και να αποχωρήσει, καθώς είχε συμβόλαιο για άλλο έναν χρόνο. Φαίνεται πλέον ότι βρέθηκε η λύση και ο Ολεκσάντρ Λίποβι θα αποχωρήσει από τον Προμηθέα, ο οποίος θα ενισχυθεί και με τον Μοχάμεντ Φαγιέ.

Δανεικός ο Φλόιντ

Παράλληλα, στην λύση του δανεισμού προσανατολίζονται στον Προμηθέα, όσον αφορά τον Τζεχάιβ Φλόιντ. Ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει δείξει ακόμη αν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο που θέλει ο Μάκης Γιατράς και ήδη γίνονται συζητήσεις, είτε για να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού, είτε να αποδεσμευτεί. Αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×