Basket League: Η βαθμολογία μετά την πρεμιέρα (video+photos)

Πρεμιέρα στην Basket League με τέσσερις αναμετρήσεις-Δείτε τη βαθμολογία στο Onsports

Με ανατροπή και «διπλό» συνδύασε η ΑΕΚ την εκκίνηση της στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Η Ένωση πέρασε νικηφόρα με 81-68 από το κλειστό «Σοφία Μπεφόν», για την 1η αγωνιστική, απογοητεύοντας τον Ιωνικό στην πρεμιέρα.

Επέβαλε το... νόμο του από την αρχή στο παιχνίδι ο Ηρακλής και δεν επέτρεψε ποτέ, ουσιαστικά, στον ΠΑΟΚ να πιστέψει σήμερα πως θα φύγει από το «σπίτι» του με το θετικό αποτέλεσμα. Ο «Γηραιός» επικράτησε, στο Ιβανώφειο, επί τους «Δικεφάλου» με 75-57 και έβαλε θετικό πρόσημο στην έναρξη των υποχρεώσεών του στην Basket League.

Με buzzer beater τρίποντο του Ντεμόντε Γκριν, ο Χαρίλαος Τρικούπης υπερασπίστηκε την έδρα του στην πρεμιέρα της εφετινής Α1 Ανδρών και μπήκε «με το δεξί» στο νέο πρωτάθλημα. Οι «νεοφώτιστοι» επικράτησαν με 73-70 του Άρη στο κλειστό του Αγρινίου, για την 1η αγωνιστική, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη της Ιστορίας τους στα «μεγάλα σαλόνια».

Μία περίοδος ήταν αρκετή για το Περιστέρι, προκειμένου να επιβάλει το ρυθμό του και να μπει ιδανικά στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου επικράτησε με 84-81 του μαχητικότατου Κολοσσού στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για την 1η αγωνιστική, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Δείτε τη βαθμολογία στην gallery του θέματος

Basket League: Η βαθμολογία μετά την πρεμιέρα (video+photos)
Basket League: Η βαθμολογία μετά την πρεμιέρα (video+photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×