ΕΣΑΚΕ: Μειώνει την εγγυητική μόνο για τη νέα σεζόν!

Στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν στον ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν μόνο για τη νέα σεζόν να μειώσουν το ύψος της εγγυητικής για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα

Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και στο μπάσκετ, οπότε αυτά έπρεπε να ληφθούν υπόψη στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Λίγκας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/1).

Εκεί, αυτό που αποφάσισαν οι ομάδες σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports ήταν να μειώσουν το ύψος της εγγυητικής επιστολής από τα 140.000 ευρώ στα 80.000 ευρώ ΜΟΝΟ για τη νέα σεζόν, λόγω των συνθηκών και των δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί και στο μπάσκετ.

Με την κίνηση αυτή οι εκπρόσωποι των ομάδων ουσιαστικά δίνουν στους συλλόγους μια ευκαιρία να ανασάνουν, καθώς μειώνεται το κόστος που απαιτείται για την παρουσία μιας ομάδας στην Basket League της νέας περιόδου.

Από κει και πέρα, αυτό που επικυρώθηκε ήταν ότι θα πρέπει για να έχουν δικαίωμα οι ομάδες να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα, θα πρέπει μέχρι 30/6 να έχουν προσκομίσει στην Λίγκα είτε τα εξοφλητικά της χρονιάς που θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, είτε τους διακανονισμούς που θα έχουν πραγματοποιήσει για τα χρήματα που θα οφείλουν.

Μια απόφαση που πήραν ομόφωνα από την περσινή περίοδο, οι παράγοντες των ομάδων, προκειμένου να μην συσσωρεύονται χρέη από σεζόν σε σεζόν δημιουργώντας αδιέξοδο μακροπρόθεσμα στους συλλόγους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×