ΑΕΚ: Ούτε με Αγγελόπουλο υπήρξε… φως, πιθανή η αποχή των ξένων από τα ματς!

Η συνάντηση των παικτών της ΑΕΚ με τον μεγαλομέτοχο Μάκη Αγγελόπουλο δεν είχε αποτέλεσμα, με συνέπεια οι «κιτρινόμαυροι» να απέχουν και από την προπόνηση του Σαββάτου (29/5)

Η παρουσία του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλου δεν στάθηκε ικανή να αλλάξει το κλίμα και να εμφανιστούν πιο διαλλακτικοί οι παίκτες της «Ένωσης», όσον αφορά τα οφειλόμενα.

Στην συνάντηση των δυο πλευρών το Σάββατο (29/5), δεν υπήρξε κάποια πρόοδος, καθώς άμεσα είναι πολύ δύσκολο να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους Έλληνες και ξένοι. Με συνέπεια το αδιέξοδο να μεγαλώνει και τα ερωτηματικά για την επόμενη ημέρα της ομάδας να είναι πολλά.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κιτρινόμαυροι» επέμειναν στην αποχή από τις προπονήσεις και πλέον τα επόμενα 24ωρα θα καθοριστεί η στάση τους όσον αφορά τα παιχνίδια του μικρού τελικού. Απ’ όσα αφήνουν να εννοηθούν οι ξένοι παίκτες της ομάδας, πολύ δύσκολα θα μπουν στο γήπεδο για τα παιχνίδια εάν δεν πάρουν κάποια χρήματα, με συνέπεια να είναι πολύ πιθανό το σενάριο του να αγωνιστεί η ΑΕΚ μόνο με ΕΛΛΗΝΕΣ στους αγώνες του μικρού τελικού!

Η διοίκηση θα προσπαθήσει να αποφύγει μια τέτοια λύση, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εφόσον μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των ξένων παικτών.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×