Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τον Ντόρσει!

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Στην τελική φάση βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ των «ερυθρολεύκων» για τις διπλές υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ομογενής γκαρντ που δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ και αυτό το στοιχείο του προσέδιδε από την πρώτη στιγμή ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι οποιουδήποτε άλλου παίκτη «τρέχει» πλέον προς την επίτευξη της συμφωνίας, χωρίς... αντίπαλο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας όπως έχει γράψει από τις 16 Αυγούστου το OnSports «περιμένει τον Ντόρσεϊ» και φαίνεται ότι κάτι ήξερε!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναζήτησε ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απέρριψε την πρόταση των «ερυθρολεύκων». Πλέον, η ελληνική ομάδα έχει το πλεονέκτημα για την απόκτηση του και ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο οι συζητήσεις των δυο πλευρών κορυφώθηκαν.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή οι δυο πλευρές φαίνεται ότι εξετάζουν λεπτομέρειες, πριν καταλήξουν σε οριστική συμφωνία. Κάτι που αναμένεται να φανεί άμεσα. Τα επόμενα 24ωρα, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει τον παίκτη το συντομότερο στην διάθεση του.

Εφόσον, ολοκληρωθεί το deal, τότε θα υπάρχει πάντα μια ανοοικτή θέση για να γίνει μια διορθωτική κίνηση σε κάποια θέση που θα φανεί μετά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση στο σχεδιασμό του Έλληνα προπονητή, αυτό που είναι ξεκάθαρο έχει να κάνει με τα γκαρντ, όπου ο Τόμας Γουόκαπ θα αποτελεί τον παίκτη που θα συμπληρώνει τον Κώστα Σλούκα στο βασικό σχήμα και θα είναι ένα δίδυμο, όπου θα καλύπτονται όλες οι προηγούμενες αδυναμίες της ομάδας, όπως φάνηκαν τουλάχιστον την περσινή σεζόν.

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τον Ντόρσει!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×