Απόλλων– Ιωνικός, 80-72: Πρώτη νίκη στα σαλόνια της Basket League με «ραψωδία» από τον Δίπλαρο

Απόλλων Πάτρας– Ιωνικός: Με νίκη έκανε... ποδαρικό στην Basket League η γηπεδούχος ομάδα του Νίκου Βετούλα κόντρα στους Νικαιώτες με σκορ 80-72

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Απόλλων Πάτρας στην πρεμιέρα της επιστροφής του στην Basket League σε μια μεγαλειώδη εμφάνιση από τον Έλληνα γκαρντ Νίκο Δίπλαρο, ο οποίος οδηγησε τους Πατρινούς στη νίκη με σκορ 80-72!

Η αναμέτρηση στο κλειστό της Περιβόλας με τους φίλους της ομάδας να γεμίζουν το γήπεδο στον βαθμό που επιτρέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα έδωσε στους γηπεδούχους την αυτοπεποίθηση να επικρατήσουν του Ιωνικού αποδεικνύοντας την ποιότητα του φετινού ρόστερ. 

Ο Απόλλωνας κρατούσε τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή με τον Δίπλαρο να σκοράρει κατά ριπάς και να «κόβει» τα πόδια των φιλοξενούμενων, ο οποίος ήταν αναμφίβολα ο MVP της αναμέτρησης (24 πόντοι, 2/4 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 8/9 βολές, 6 ριμπάουντ, 10 ασίστ σε 33 λεπτά).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ιωνικός προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του αλλά η άμυνα των Πατρινών ήταν ικανή να τους κρατήσει χαμηλά  όσο ο Γιουτζίν Τζέρμαν έπαιζε μόνος εναντίον όλων με με 22 πόντους από 8/24 σουτ για την ομάδα του Σεγούρο.

Με καλάθια κυρίως μέσα από τη ρακέτα ο Απόλλωνας δαιτήρησε τη διαφορά μέχρι το χρονόμετρο να μηδενίσει για το τελικό 80-72.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μάνος, Τσολάκος, Τσώνος

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-13, 36-29, 54-47, 80-72

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στη 2η αγωνιστική ο Απόλλωνας θα παίξει στη Ρόδο με τον Κολοσσό, ενώ ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Άρη στη Νίκαια.

Απόλλων– Ιωνικός, 80-72: Πρώτη νίκη στα σαλόνια της Basket League με «ραψωδία» από τον Δίπλαρο
Απόλλων– Ιωνικός, 80-72: Πρώτη νίκη στα σαλόνια της Basket League με «ραψωδία» από τον Δίπλαρο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×