Προμηθέας: Η αποχώρηση Κασιμίρο και η έλευση Ζούρου

Το OnSports αναφέρεται στο «διαζύγιο» με τον Ισπανό τεχνικό και την επικείμενη πρόσληψη του Έλληνα προπονητή

Ο κύκλος του Λουίς Κασιμίρο στον Προμηθέα επί της ουσίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/11), οπότε και αποφασίστηκε η αντικατάσταση του.

Ο Ισπανός τεχνικός έμαθε τα μαντάτα και στην Πάτρα προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη ημέρα που θα περιλαμβάνει τον Ηλία Ζούρο, καθώς είναι εκείνος που κέρδισε άνετα την κούρσα της διαδοχής του Κασιμίρο.

Ο πρώην πλέον τεχνικός ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα με την βαριά ήττα (92-62) από την Μπουργκ για το Eurocup, όπου απέναντι σ’ έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας υπέστη βαριά ήττα.

Το χειρότερο όμως για τον Λουίς Κασιμίρο ήταν πως αναδείχθηκαν όλα εκείνα τα προβλήματα που υπήρχαν και κρύβοντας κάτω από το... χαλί με τις νίκες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως ήταν η τελευταία εκτός έδρας επί του Απόλλωνα.

Οι ρόλοι δεν ήταν διακριτοί, οι παίκτες έδειχναν μπερδεμένοι και με τον τρόπο που τους αξιοποιούσε κατάφερε να «εξαφανίσει» τον Δημήτρη Αγραβάνη, που αποτελούσε την βάση πάνω στην οποία είχε «χτιστεί» τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα.

Ο Ηλίας Ζούρος που θα αναλάβει άμεσα τα «ηνία» του Προμηθέα, θα προσπαθήσει να περάσει την δική του φιλοσοφία, καθώς είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο οποίος είναι ικανός να αξιοποιήσει στο έπακρο το υλικό που έχει η ομάδα.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×