Λαύριο: Η παράσταση του Κάρτερ υπό το βλέμμα Γκαλιλέα!

Ο σκάουτερ των Ιντιάνα Πέισερς Χοσέ Λουίς Γκαλιλέα παρακολούθησε από κοντά τον Τάισον Κάρτερ σε προπόνηση στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά και στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή

Μια από τις τελευταίες παραστάσεις στην Basket League, έδωσε ο Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου, κόντρα στον Ηρακλή, όπου σταμάτησε στους 31 πόντους, έχοντας ακόμη 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 10 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Ο Αμερικανός γκαρντ που είναι καθ’ οδόν για την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν εντυπωσιακός κόντρα στον «γηραιό» και το μπλοκάκι του σκάουτερ των Ιντιάνα Πέισερς Χοσέ Λουίς Γκαλιλέα γέμισε με σημειώσεις για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη του Λαυρίου.

Βέβαια, ο Ισπανός παλιός αθλητής είχε ήδη πάρει μια γεύση των δυνατοτήτων του Τάισον Κάρτερ, καθώς παρακολούθησε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports και μια προπόνηση του παίκτη στο κλειστό του Λαυρίου!

Οπότε έχει πλέον συνολική εικόνα για τις δυνατότητες του Αμερικανού γκαρντ, που είναι καταπληκτικός στο «ένας εναντίον ενός» και είναι εξαιρετικός δημιουργός, ενώ διαθέτει και πολύ καλό σουτ από την περιφέρεια.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×