Δρακόπουλος: «Θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στον Ηρακλή»!

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Θόδωρος Δρακόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αφαίρεση των τριών βαθμών, για τους οποίους δήλωσε πως θα επιστραφούν στην ομάδα του

Ιδιαίτερα καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Δρακόπουλος, αναφορικά με το θέμα του Γιάννη Κουζέλογλου και το ζήτημα της αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομάδα του.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου είχε προχωρήσει σε καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ, κάτι που έφερε και ρήξη στις σχέσεις του με την ομάδα, την ίδια ώρα όμως, ο ισχυρός άνδρας της «κυανόλευκης» ΚΑΕ, Θόδωρος Δρακόπουλος τονίζει ότι δεν υπάρχει θέμα με τον παίκτη και επίσης δηλώνει ότι ο Ηρακλής θα κερδίσει την υπόθεση για την αφαίρεση των τριών βαθμών και θα του επιστραφούν τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα makthes.gr. ανέφερε:

Αναφορικά με την καταγγελία του Γιάννη Κουζέλογλου, αρκέστηκε να πει: «Δεν υφίσταται κανένα θέμα».
Για την αφαίρεση τριών βαθμών από την ΕΕΑ:

«Μετά την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα μας επιστραφούν οι τρεις βαθμοί, τους οποίους μας αφαίρεσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ήδη, η υπόθεση έχει εκδικαστεί και θεωρώ ότι θα την κερδίσουμε, γιατί δεν χρωστάμε σε κανένα. Επομένως, πώς θα μας τιμωρήσουν;» και συμπλήρωσε: «Με την επιστροφή, λοιπόν, των τριών βαθμών, η ομάδα θα είναι μια χαρά βαθμολογικά».

Για το αν υπάρχει πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη, προκειμένου να βοηθήσει ώστε να βρεθεί λύση στο τμήμα μπάσκετ:
«Δεν έχει γίνει τίποτα. Αν δεν έχεις λεφτά, πώς να πάρεις πρωτοβουλίες;».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×