Basket League: Σταθερά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Τα αποτελέσματα

Basket League: Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την πρώτη μέρα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 

 

Με νίκες για Παναθηναϊκό, Ηρακλη και Λαύριο σηματοδοτήθηκε η ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ιωνικός-Λαύριο 84-91

Στο ντέρμπι στο κλειστό του Πλάτωνα, το Λαύριο πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του κόντρα στον Ιωνικό για το 7-10. Από την άλλη, οι Νικαιώτες παρέμειναν τελευταίοι με 3-14. Ο Βασίλης Μουράτος ήταν ο καλύτερος παίκτης με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ για τους ηττημένους ο Μουχαϊμίν Μουσταφά είχε 24 πόντους.

Απόλλων Πάτρας-Ηρακλής 89-95

Σε ένα ματς δυο παρατάσεων ο Ηρακλής βγήκε ζωντανός από την έδρα του Απόλλωνα. Ο Κέισον Γουντς (21 πόντοι) και ο Τζαμάρ Έιμπραμς (21 πόντοι) ήταν εκείνοι που σήκωσαν το βάρος επιθετικά για τον Ηρακλή. Στο 4-13 ο «Γηραιός», και στο 5-12 η ομάδα της Αχαΐας.

 

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΠΑΟΚ 77-67

Στην επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στη δράση ο Παναθηναϊκός πέτυχε την 16η νίκη του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός 8άδας για το 7-9. Εξαιρετικός για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Παπαγιάννης με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από πλευράς «Δικεφάλου» ο 15 πόντους είχε ο Φίλιπ Γκριν, ενώ από 13 είχαν οι Ρίβερς και Λοβ. Στους 14 σταμάτησε ο Τολιόπουλος.

Δείτε στην gallery τη βαθμολογία

Basket League: Σταθερά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Τα αποτελέσματα
Basket League: Σταθερά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Τα αποτελέσματα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×