ΠΑΟΚ-Καμπερίδης: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό»

Ο Γιώργος Καμπερίδης εξηγεί την σημασία όλων των αγώνων που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Λάρισα

Δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (9/4, 20:00, ΕΡΤ3) απέναντι στην Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης, κάτι που επισημαίνει και ο Γιώργος Καμπερίδης.

Το blog του Γιώργου Καμπερίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Ο αγώνας απέναντι στη Λάρισα είναι πολύ σημαντικός για εμάς τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Από εδώ και πέρα πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό εάν θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και η αρχή πρέπει να γίνει από αυτό τον αγώνα.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει και η προσθήκη του Nate Renfro που αντικατέστησε τον Marvin Jones. Είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι μας με την αθλητικότητα του.

Η Λάρισα είναι μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα έχοντας 4 σερί νίκες. Το ότι παίζουμε στην έδρας τους σίγουρα τους δίνει μια έξτρα ψυχολογία αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, ξεκινώντας από την άμυνα που για ακόμα μια φορά θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×