Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έφτασε τις 150 τάπες ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έφτασε κόντρα στον Ολυμπιακό τις 150 τάπες και έγινε ο τέταρτος παίκτης του «τριφυλλιού» στην σχετική λίστα

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει το βιολί του και έπειτα την λήξη της αναμέτρησης και τρεις τάπες που σημείωσε... έφτασε το φράγμα των 150 με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έδωσε τις μάχες του μέσα στις ρακέτες και τελείωσε το ντέρμπι έχοντας τρεις τάπες που τον οδήγησαν σε έναν αριθμό που λίγοι έχουν φτάσει στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Ο διεθνής σέντερ έγινε ο 4ος παίκτης των «πράσινων» στα χρόνια της Stoiximan Basket League που έφτασε τις 150. Πρόκειται για αριθμό τον οποίο έφτασαν πριν από αυτόν οι Στόγιαν Βράνκοβιτς, Αντώνης Φώτσης και Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ακόμη σε ατομικό επίπεδο για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ…

*Μέσα από την 26η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League ο Νεμάνια Νέντοβιτς έφτασε τους 400 πόντους, σημειώνοντας 18 στο ντέρμπι. Ο Σέρβος έγινε ο 36ος ξένος και ο 63ος συνολικά παίκτης στην ιστορία των «πράσινων» στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό.

Ο Νέντοβιτς είχε 3/11 τρίποντα και φτάνοντας τα 82 εύστοχα σουτ από την περίμετρο στο Πρωτάθλημα, μπήκε στην πρώτη 10άδα των ξένων παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αφού προσπέρασε τον Βλάντο Σκεπάνοβιτς που έπαιξε στην ομάδα στη διετία 2004-06 και τον Τζέιμς Γκιστ που φόρεσε τα πράσινα από το 2012 ως το 2019.

Ήταν η δεύτερη φορά φέτος στην οποία ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε οχτώ άστοχα τρίποντα αφού είχε μετρήσει 2/10 στο ματς της πρεμιέρας με τον Άρη το οποίο επίσης έχασαν οι «πράσινοι».

*Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μέσα από τη 217η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League ξεπέρασε τα 600 αμυντικά ριμπάουντ. Παράλληλα με τους 14 πόντους που είχε κόντρα στην πρώην ομάδα του, έγινε ο 25ος στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε τους 900.

Σε ομαδικό επίπεδο, o Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε 3/6 βολές και ισοφάρισε τη μικρότερη επίδοση εύστοχων σουτ από τη γραμμή του φάουλ στη φετινή Stoiximan Basket League. Τρεις είχαν ακόμη το Λαύριο Megabolt στην 6η και το Περιστέρι Vitabiotics στη 13η αγωνιστική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×