ΕΣΑΚΕ: Επιμένει στην παράταση, αντιδρά η ΕΟΚ που συγκαλεί έκτακτο ΔΣ!

Την ώρα που ο ΕΣΑΚΕ επιμένει για την παράταση στις ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, η ΕΟΚ αντιδρά και συγκαλεί έκτακτο ΔΣ δείχνοντας διάθεση να παρέμβει στα εσωτερικά της Λίγκας

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς ο Βαγγέλης Λιόλιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει και στον ΕΣΑΚΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6) με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να παραμένει αμετακίνητος στην αρχική του απόφαση, για την παράταση ως τις 30/6 για τις τέσσερις ομάδες. Την ίδια στιγμή η ΕΟΚ συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ. το Σάββατο (25/6) θέλοντας να παρέμβει στα εσωτερικά της Λίγκας.

Η απόφαση της παράτασης μέχρι τις 30 Ιουνίου για τις ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα και Απόλλων Πατρών παρέμεινε, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ να ξεκαθαρίζει πως είναι αρμοδιότητα της Λίγκας η οριστική εξέλιξη της συμμετοχής των 4 ομάδων στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ (Ασημακόπουλος) που βρέθηκε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, ρώτησε τι θα γίνει με τις wild card και όταν του ξέκοψαν ότι αποφασίζει η Λίγκα για την παράταση σταμάτησε να ρωτά επίμονα. Ώσπου ήρθε μετά η είδηση ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκαλεί έκτακτο ΔΣ.

Αν αυτό δεν αποτελεί ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά του επαγγελματικού μπάσκετ τότε τι είναι; Πάντως, την στάση του ο πρόεδρος της ΕΟΚ την είχε... προαναγγείλει από την ημέρα της συνέντευξης Τύπου την περασμένη Τρίτη στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×