Ποτέ στον ΠΑΟ ο Βελίτσκοβιτς!

Ο μάνατζερ του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς αποκλείει την πιθανότητα μεταγραφής του παίκτη στον Παναθηναϊκό και αποκαλύπτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες…

«Δεν έχει συμφωνήσει ο Βελίτσκοβιτς με τον Παναθηναϊκό. Είναι ψέματα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Βελτίσκοβιτς δεν θα πάει ποτέ στον Παναθηναϊκό. Κι ο λόγος που δεν θα πάει ποτέ στον Παναθηναϊκό είναι απλός. Ο Βελίτσκοβιτς και ο Ομπράντοβιτς έχουν τον ίδιο μάνατζερ... Δηλαδή εμένα. Κι αυτό δεν γίνεται. Όλη αυτή η ιστορία προκλήθηκε από κάτι που είπε ο Ζέλικο για τον Νόβιτσα στην τηλεόραση. Όταν ρωτήθηκε, είπε πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρει όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Ο Βελίτσκοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ και μπορεί να φύγει κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με καμία ομάδα» είπε αρχικά ο μάνατζερ του παίκτη μιλώντας στη σερβική «Mondo» ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες:

«Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από πέντε ή έξι ομάδες, αλλά δεν θέλω να αναφέρω ονόματα. Όλα είναι ανοικτά».

Τέλος ερωτηθείς αν ισχύουν οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα και της Κάχα Λαμποράλ, απάντησε: «Οι ομάδες που αναφέρατε έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ είναι αρκετά μεγάλες και οικονομικά δυνατές για να πάρουν έναν παίκτη σαν τον Νόβιτσα. Υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από ρωσικές και ελληνικές ομάδες. Θα δούμε».

Από την πλευρά του ο ίδιος ο πάουερ φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης μιλώντας στην «Sport Novosti» δήλωσε «Ακόμη δεν ξέρω τίποτα. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα δούμε πού θα συνεχίσω την καριέρα μου».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×