ΕΣΑΚΕ-ΕΟΚ: Ομαλοποιούνται οι σχέσεις

Η τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ με την ΕΟΚ βοήθησε ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δυο πλευρών

Από τους διαξιφισμούς και τις αντιπαραθέσεις μετά την τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ με την ΕΟΚ φαίνεται πως οι δυο πλευρές έκαναν ένα βήμα σύγκλισης, αφήνοντας πίσω τις διαφωνίες του προηγούμενο διαστήματος.

Η συζήτηση κράτησε περισσότερο από δυο ώρες και συζητήθηκαν πολλά θέματα. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν για εναρμόνιση με την FIBA στο κομμάτι της έκδοσης δελτίων, κάτι, που σημαίνει ότι όποια ομάδα έχει ban, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιον αθλητή.

Έγινε κουβέντα και για την διαιτησία χωρίς να υπάρξει κάτι ουσιαστικό άμεσα, ενώ αποφασίστηκε να συσταθεί μία ομάδα εργασίας και από τις δύο πλευρές, η οποία θα χειριστεί ζητήματα με στόχο την βελτίωση του μπάσκετ.

Από την ΕΟΚ παρόντας στην τηλεδιάσκεψη ήταν ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Λιόλιος, την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Γιώργος Σκινδήλιας και ο Νίκος Λεπενιώτης, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Βασίλης Παρθενόπουλος και ο Σταύρος Ντίνος, ενώ την ΚΑΕ ΑΕΚ ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Η ομαλοποίηση των σχέσεων είναι κάτι που θα βοηθήσει το μπάσκετ, προκειμένου να πορευτεί το επόμενο διάστημα, καθώς είναι πολλά τα ζητήματα που καλούνται να λύσουν οι ομάδες στο άμεσο μέλλον, ώστε να κάνουν πιο ελκυστικό το προϊόν.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×