Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ

Συναντήσεις επί συναντήσεων στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον της ομάδας σε διοικητικοοικονομικό, αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.

Με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη, συναντήθηκαν χθες βράδυ (17/06), στο κλειστό της Πυλαίας, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής, η πενταμελής επιτροπή που συστάθηκε την Τετάρτη (15/6) για να δρομολογήσει εξελίξεις στην ΚΑΕ (Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Ηλίας Βιολίδης, Ακης Μπεκιάρης, Αλκης Ησαϊάδης, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος), ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μιλτιάδης Κανώτας, αλλά και οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Κώστας Πανάκας, που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν το σύλλογο.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που κράτησε περίπου τρεις ώρες, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωση για πώς έχει η κατάσταση σε οικονομικό, διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, κατατέθηκαν ερωτήσεις από τους Πρέλεβιτς και Πανάκα, αλλά και η πρόθεση του Ερασιτέχνη να καταβληθεί προσπάθεια για ενωτική διοικητική πρωτοβουλία. Συμφωνήθηκε, επίσης, να γίνει νέα συνάντηση, αύριο το βράδυ (19/06), προκειμένου να συζητηθεί ακόμα πιο διεξοδικά το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×