Παναθηναϊκός: Στο ελληνικό ρόστερ ο Ματ Τόμας αντί του Νέιτ Ουόλτερς

Στη λίστα του Παναθηναϊκού για τις εγχώριες διοργανώσεις βρίσκεται πλέον ο Ματ Τόμας, ο οποίος πήρε τη θέση του Νέιτ Ουόλτερς.

Σε μία αλλαγή στην επτάδα των ξένων που είναι δηλωμένη στην Ελλάδα προχώρησε ο Παναθηναϊκός, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Final 8 που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» θα έχει στη σύνθεσή του τον Ματ Τόμας, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις εγχώριες διοργανώσεις το απόγευμα της Δευτέρας (13/02) απέναντι στον Προμηθέα Πατρών.

Αντίθετα, εκτός πλάνων του Ντέγιαν Ράντονιτς για την ελληνική λίστα έμεινε ο Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Παράλληλα, εκτός παραμένει και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Αντίθετα, ο Άντριου Άντριους παραμένει εντός λίστας, παρά το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από τον Μαυροβούνιο προπονητή, καθώς -μέχρι στιγμής- δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» στις επαφές του Παναθηναϊκού με τον παίκτη για να υπογράψει την έξοδό του από το ελληνικό ρόστερ και να αποχωρήσει.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×