Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs

Basket League: Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί το Περιστέρι σε μια αγωνιστική «μάχη», αλλά και γιορτή στις εξέδρες με χιλιάσεις φίλους του «τριφυλλιού» να δίνουν το παρών.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη Δευτέρα, ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρωτιά του Παναθηναϊκού AKTOR μέχρι το τέλος της Basket League. Οι «πράσινοι» θέλουν μία νίκη στα τρία ματς που τους έχουν απομείνει, για να κάνουν και μαθηματικά τη… δουλειά. Απόψε είναι η πρώτη τους ευκαιρία.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται το Περιστέρι. Σε μια αναμέτρηση με… ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα, καθώς οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για τα play offs της Euroleague, ενώ η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για το Final Four του Basketball Champions League.

Μια τέτοια αναμέτρηση, θα έχει και την ατμόσφαιρα που της αρμόζει στις εξέδρες. Εκεί όπου θα βρεθούν χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR. Η κίνηση της ΚΑΕ να βάλει γενική είσοδο 7 ευρώ, έγινε δεκτή από τον κόσμο με μεγάλη θέρμη. Ήδη είχαν «φύγει» πάνω από 6.000 εισιτήρια μέχρι χθες, δίχως να υπολογίζονται τα διαρκείας. Οπότε ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει.

Για το «τριφύλλι» είναι πρόβα τζενεράλε για τις μεγάλες αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με τον κόσμο να θέλει συγχρόνως να εμψυχώσει τους παίκτες ενόψει αυτών των αναμετρήσεων, πέρα απ’ την ευκαιρία να ζήσει ακόμη μια φορά το ΟΑΚΑ experience, αλλά και να δει ένα ανταγωνιστικό ματς στο παρκέ.

Δεδομένα ο Παναθηναϊκός AKTOR θα διαχειριστεί μέσω rotation την αναμέτρηση, για να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες και ταυτόχρονα να μοιραστεί η ενέργεια που θα σπαταληθεί.

Το τζάμπολ στον αγώνα του ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του TOP 6 της Basket League, είναι στις 20:15, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται τηλεοπτικά απ’ την ΕΡΤ3.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×