Υποχωρεί η Μπάρτσα για Σπανούλη

Τα μαντάτα από την Ελλάδα αναδίπλωσαν την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον αλλάζει στάση στην υπόθεση της μεταγραφής του Βασίλη Σπανούλη!

«Αλλαγή πλάνων», τιτλοφορείται ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Sport», το οποίο μιλάει για αλλαγή πλεύσης: «Δεν είναι πλέον προτεραιότητα ο Σπανούλης». Η διάθεση του Ολυμπιακού να διατηρήσει στις τάξεις του το διεθνή γκαρντ έφθασε μέχρι την Ιβηρική, στην οποία αποφάσισαν ξαφνικά πως θέλουν έναν καθαρόαιμο πλέι μέικερ. Το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Σπανούλης, αν και πλέι μέικερ, είναι περισσότερο σουτέρ παρά οργανωτής. Επίσης, ο μάνατζέρ του δήλωσε πως ο παίκτης θα μείνει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι πρόθυμη να πληρώσει κάποιον σύλλογο για να αποκτήσει κάποιον παίκτη».

Αναφορά γίνεται και στο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος καταλήγει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και στον Αντώνη Φώτση, ο οποίος «αν και η συμφωνία είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, κάποιοι μάλιστα μιλούσαν για την άφιξή του στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα, κατέληξε στην Αρμάνι Μιλάνο. Το συγκρότημα του Σέρτζιο Σκαριόλο ανέβασε την οικονομική προσφορά του και απέσπασε το «ναι» του πρώην πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×