«Υπήρχαν δυσκολίες, αλλά...»

Για την επίτευξη της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο μίλησε το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στον «Sentra FM 103.3»…

Αρχικά ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε: «Έκανε πολύ καλό έργο τα χρόνια που ήταν στην ομάδα. Δώσαμε τα χέρια και θα ξεκινήσουμε τη δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπήρχαν δυσκολίες στη συζήτησή μας από την άποψη ότι όταν υπάρχουν λεφτά στη μέση τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Το θέμα είναι ότι και ο κ. Μαρκόπουλος και ο ΠΑΟΚ θέλησαν να συνεχίσουν μαζί. Δεν έγινε σίριαλ το όλο θέμα. Δεν θα μπορούσε να λυθεί και σε μία ώρα. Κάναμε τρεις συναντήσεις και τελείωσε».

Για τη συνάντηση με τον Μαρκόπουλο στη Χαλκιδική: «Αλλιώς είναι να μιλάς από τα τηλέφωνα και αλλιώς τετ α τετ. Συζητήσαμε δύο ώρες για τα πάντα. Βάλαμε τα πράγματα κάτω και τα είδαμε. Το θέμα είχε τελειώσει το Σάββατο και την Κυριακή, απλά το επισημοποιήσαμε».

Για την επόμενη μέρα της συμφωνίας με τον Μαρκόπουλο: «Το τεχνικό τιμ ξεκινά τη δουλειά του. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μία συνέντευξη Τύπου για να δοθεί το όραμα και οι στόχοι της ομάδας. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουμε ο καθένας τη δουλειά του».

Για τη διοργάνωση του ομίλου της Ευρωλίγκα: «Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμη. Εμείς κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει αυτό. Δώσαμε τις 10.000 ευρώ που χρειάζονταν. Πιστεύω και εγώ, με βάση αυτά που έχω ακούσει, ότι η απάντηση θα είναι θετική».

Για το αν έχει συζητηθεί κάτι για μεταγραφές: «Εγώ πιστεύω ότι αρκετοί παίκτες θα θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟΚ, γιατί βλέπουν ότι η κατάσταση αλλάζει. Η συμφωνία με τον κ. Μαρκόπουλο θα κάνει πολύ καλό στον τομέα αυτό. Αυτό το κομμάτι θα το αναλάβει το τεχνικό τιμ».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα να βάλεις πήχη στην πώληση των διαρκείας. Πρέπει όλοι να καταλάβουν την κατάσταση. Από εκεί και πέρα, κι αν πάνε όλα καλά με το άρθρο 99 η εταιρεία θα μπει σε διαδικασία να τελειώνει με τα χρέη της. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνουμε κάθε χρόνο μία καλή ομάδα και να είναι σωστή οικονομική, για να μην έχει προβλήματα στο μέλλον. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για τον κόσμο, όσον αφορά στις τιμές των εισιτηρίων».

Για το θέμα των χορηγιών: «Η κατάσταση είναι δύσκολη γενικώς. Υπάρχουν κάποιες χορηγίες που είναι συμφωνημένες. Από εκεί και πέρα εμείς θα χτυπήσουμε όποια πόρτα μπορούμε για να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×