Παράσταση για έναν ρόλο!

Η Γερμανία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στο Ισραήλ και ξεκίνησε με το… δεξί το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας νικώντας με 91-64.

Οι νικητές είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Ντίρκ Νοβίτσκι ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Κρις Κέιμαν ο οποίος πέτυχε νταμπλ – νταμπλ με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως η Γερμανία έδειξε πως διαθέσει και άλλες λύσεις στον επιθετικό τομέα, ενώ αμυντικά το συγκρότημα του Ντιρκ Μπάουερμαν έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Από την άλλη ο Γιοτάμ Χαλπερίν έμεινε χαμηλά (7 πόντους), όπως και ο Μπλου ο οποίος πέτυχε μόλις 6 πόντους. Ούτε οι ψηλοί (Ελιάχου και Γκριν) μπόρεσαν πάντως να κάνουν τη διαφορά και ο μοναδικός που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ήταν ο Πνίνι ο οποίος σταμάτησε στους 20 πόντους.

Αγωνιστικά, η Γερμανία δυσκολεύτηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά από τη δεύτερη περίοδο και μετά επέβαλε τον ρυθμό της και δεν επέτρεψε στο Ισραήλ να κάνει το παιχνίδι του και να μπει εκ νέου στο ματς.

Δεκάλεπτα: 15-14, 40-26, 65-43, 91-64.
Γερμανία (Μπάουερμαν): Μπένζινγκ 12, Χέρμπερ 8, Χάμαν, Σούλτσε, Σάφαρτζικ 10, Όχιμπρεχτ 6, Σβέθελμ 9, Πλέις, Κέιμαν 18, Στέιγκερ 2, Νοβίτσκι 25, Γιάγκλα 1.
Ισραήλ (Σιβέκ): Οχάγιον, Νίσιμ, Ναϊμί 7, Μπλου 6, Πνίνι 20, Μέκελ 2, Μπουρστάιν 5, Ελιάχου 11, Χαλπερίν 7, Καντίρ 3, Γκριν 3, Κόκια.

 

Για να δείτε την εξέλιξη του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×