Eurobasket 2022: Αυτοί σφυρίζουν το Κροατία-Ελλάδας - Ο ένας ήταν στο Βελιγράδι

Eurobasket 2022: Η FIBA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν την πρώτη «μάχη» της Εθνικής Ελλάδας στη διοργάνωση, κόντρα στην Κροατία.

Η «επίσημη αγαπημένη» αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket 2022. Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» βρίσκεται στο Μιλάνο, όπου θα φιλοξενηθεί ο Γ’ όμιλος της διοργάνωσης και πρώτο «εμπόδιο» είναι η «χρβάτσκα».

Η FIBA ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της για την αναμέτρηση της Παρασκευής (02/09) οι οποίοι θα είναι οι Γιοάν Ροσό, ο Λουίς Καστίγιο και ο Μάρτιν Χορόζοφ. Ο πρώτος ήταν στον αγώνα της Λετονίας με την Ελλάδα, όπου η εθνική είχε επικρατήσει 97-94 για τα προκριματικά του Eurobasket. Ακόμα, ο Γάλλος ήταν και στην ήττα 74-69 από τη Ρωσία στον προημιτελικό του Eurobasket 2017.

Ο δεύτερος είναι από την Ισπανία και ήταν στον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Σερβία στο Βελιγράδι, όπου το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» ηττήθηκε 100-94 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Τέλος, ο τρίτος ρέφερι, που προέρχεται από τη Βουλγαρία θα βρεθεί για πρώτη φορά στον… δρόμο της Εθνικής Ελλάδας, μια και δεν είχε σφυρίξει ποτέ αγώνα της «επίσημης αγαπημένης».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×