Γλυνιαδάκης: «Κλειδί η άμυνα»

Η άμυνα ήταν το «κλειδί» της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στη Νανσί, στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Όπως ανέφερε με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα με τους Γάλλους: «Η σταθερότητα στην άμυνά μας ήταν το «κλειδί» της νίκης στο σημερινό (16/11) ματς. Το λάθος που κάναμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να μας ισοφαρίσει η Νανσί, ήταν πως δεν παίξαμε καλά αμυντικά. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήμασταν καλοί, δεν τους επιτρέψαμε να βάλουν εύκολα καλάθια, περιορίσαμε τον Μπατούμ και γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα». Είπε ακόμα…

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Όσοι ήταν εδώ σήμερα (16/11) μας βοήθησαν πολύ. Θέλουμε τον κόσμο, θέλουμε τη νίκη στον επόμενο αγώνα μας με την Μπιλμπάο, είμαστε σε έναν όμιλο που όλες οι ομάδες είναι ισάξιες κι αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη και με την Μπιλμπάο».

Για την προσωπική εμφάνισή του: «Προσπαθώ να προπονούμε πολύ σκληρά, ώστε να βρίσκομαι στο επίπεδο που χρειάζεται να είμαι και θέλει ο προπονητής μου. Δεν με ενδιαφέρει η δική μου απόδοση, πάνω από όλα είναι ο Ολυμπιακός. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με τον Παναθηναϊκό, πλέον στρέφουμε το μυαλό μας εκεί».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×