Μάντζαρης: «Από εμάς εξαρτάται»

Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι η πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι Πειραιώτες απώλεσαν χθες (23/03) σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν με 2-0 επί της Σιένα, στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας, ο 21χρονος πλέι μέικερ όμως εξήγησε πως θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από το 1-1. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον απολογισμό των πρώτων δύο παιχνιδιών, στην Τοσκάνη: «Εξαρτάται από εμάς εάν θα προκριθούμε ή όχι στο Φάιναλ Φορ. Δείξαμε χαρακτήρα στα δύο παιχνίδια, καθώς επιστρέψαμε δύο φορές από το -10, αλλά χθες (23/03) δεν καταφέραμε να κάνουμε την ολική ανατροπή. Εάν μας έλεγαν πριν από τα παιχνίδια πως θα ερχόμασταν πίσω με 1-1 σίγουρα θα το παίρναμε και θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Τώρα, βέβαια, μας έχει μείνει μια γλυκόπικρη, γεύση γιατί χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0».

Για το λάθος στην τελευταία φάση του δεύτερου αγώνα, που έκρινε τη νίκη υπέρ της Σιένα: «Εκείνη τη στιγμή και τα πέντε παιδιά που ήταν στο παρκέ είχαν κάνει συγκλονιστική προσπάθεια για την ανατροπή. Ο Γιώργος (Πρίντεζης) προσπάθησε για το καλύτερο, ίσως ένα ριμπάουντ πριν, μία πάσα λάθος, κάτι μικρό ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά κι όχι η τελευταία φάση, στην οποία όλα μπορεί να συμβούν. Δεν πειράζει, όμως, πετύχαμε το «μπρέικ», το οποίο ήταν και το ζητούμενο κι αυτό που θέλαμε, και τώρα προχωράμε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×