Ιτούδης: «Τα δύσκολα έπονται…»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ με τον Δημήτρη Ιτούδη να τονίζει πως τα δύσκολα έπονται.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: «Η εικόνα της ομάδας ήταν ενθαρρυντική, καθώς από το πρώτο δευτερόλεπτο παίξαμε το παιχνίδι μας. Η ψυχολογία μας ήταν στα ύψη. Η κυριαρχία του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα και σήμερα απλώς ισοφαρίσαμε τη σειρά. Τα δύσκολα έπονται…»

Για το τι έκανε ο Παναθηναϊκός και άλλαξε την εικόνα του: «Μας αμφισβήτησε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Μας κέρδισε στο ΟΑΚΑ και η Μακάμπι ανέκτησε έτσι το πλεονέκτημα της έδρα. Δουλέψαμε υπερβολικά με τα βίντεο και μείναμε σε καταστάσεις που κάναμε λάθη και πως έγιναν αυτά τα λάθη. Σταματήσαμε έναν ρυθμό ξέφρενο της Μακάμπι που είχε στο πρώτο δεκάλεπτο. Επιμείναμε σε κάποια σημεία στρατηγικής. Βγάλαμε τον εγωισμό των αθλητών και πιστεύω μπορούμε να είμαστε εμείς στο Φάιναλ Φορ».

Ποιο στοιχείο Μακάμπι σταμάτησε ο Παναθηναϊκός όμως; «Ένα στοιχείο. Στα δύο παιχνίδια που χάσαμε ένας από τους παίκτες που μας έκαναν ζημιά ήταν ο Οχαγιόν, ο οποίος μας έκανε αρκετή ζημιά με σκορ και δημιουργία άμεση και έμμεση. Ελέγξαμε αυτό το κομμάτι και χάσαμε μόνο στον τομέα των ριμπάουντ. Η Μακάμπι σήμερα έπαιξε λιγότερο με τον Οχαγιον και δεν μπορούσε να δημιουργήσει».

Τέλος για τον ποιον ξεχώρισε από τη σημερινή εμφάνιση: «Αρκετοί παίκτες που μείνανε στο πλάνο και τιμώρησαν τη Μακάμπι. Βρήκαμε διεισδύσεις σήμερα από την αρχή. Ο Νικ Καλάθης έκανε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι, δείχνει ότι έχει και αυτός δυνατό χαρακτήρα. Έκανε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι, αλλά και ο Διαμαντίδης και ο Σάρας, ο Περπέρογλου, ο Καϊμακόγλου, όλοι. Ξέραμε από την αρχή ότι δεν μπορούσαμε να το χάσουμε σήμερα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×