Ζαλγκίρις Κάουνας: Απειλούν με αποχώρηση

Στο χείλος του γκρεμού φαίνεται πως βρίσκεται η Ζαλγκίρις Κάουνας εξαιτίας της οικονομικής ασυνέπειας του Βλαντιμίρ Ρομανόφ.

Ο ιδιοκτήτης της λιθουανικής ομάδας ζήτησε πρόσφατα από τους φιλάθλους της να συνδράμουν οικουμενικά για να κλείσει η τρύπα των δέκα εκατ. ευρώ που υπάρχει και να πληρωθούν οι παίκτες, οι οποίοι από την πλευρά τους απειλούν πως θα αποχωρήσουν εάν δεν τους καταβληθεί άμεσα μέρος των δεδουλευμένων τους. Η Ζαλγκίρις Κάουνας αγωνίζεται την Παρασκευή (28/12, 22.00) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας, η ψυχολογία των παικτών της όμως κάθε άλλο παρά σε καλό σημείο βρίσκεται.

Το τελεσίγραφο που έδωσαν, μέσω των εκπροσώπων τους, στον 65άχρονο επιχειρηματία λήγει σε δέκα ημέρες και όπως είναι φυσικό άπαντες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Οι Λιθουανοί προέρχονται από εξαιρετική πορεία στην πρώτη φάση, όπου είχαν απολογισμό οκτώ νίκες και μόλις δύο ήττες. Πλέον, απομένει άγνωστο πώς θα εμφανιστούν απέναντι στους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×