Μαρμαρινός: «Δεν ελέγξαμε το παιχνίδι»

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ντέρμπι «αιωνίων» όπως είπε ο Χρήστος Μαρμαρινός, αποδίδοντας την ήττα του Ολυμπιακού σε κάποια λάθη σε άμυνα και επίθεση

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι το ματς ήταν… καρμπόν με τα προηγούμενα φετινά ανάμεσα στις δυο ομάδες.

«Ήταν ένα ματς που έμοιαζε πολύ στα προηγούμενα. Ένα παιχνίδι νευρικό, το οποίο δυστυχώς εξελίχθηκε με τρόπο που δεν μπορέσαμε να το ελέγξουμε», είπε αρχικά.

Σε ότι αφορά το που έχασε τον αγώνα ο Ολυμπιακός, τόνισε: «Δεν βγάλαμε κάποιες άμυνες που έπρεπε να βγουν και δώσαμε στον Παναθηναϊκό πολλές ευκαιρίες. Κάναμε και κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση».

Για τη συνέχεια, είπε: «Κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Είναι Πρωτάθλημα το Top 16, παίζαμε με μια ομάδα που διεκδικεί την πρόκριση όπως κι εμείς, και την επόμενη αγωνιστική συμβαίνει το ίδιο».

Σχετικά με την εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε: «Ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας, σε δύσκολες καταστάσεις θα είναι εκεί για την ομάδα, όμως το ζήτημα δεν είναι τι κάνει ένας παίκτης αλλά ολόκληρη η ομάδα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×