Βόβορας: «Έχει πολύ δρόμο το Top 16»

Ο Παναθηναϊκός έχασε στο Μιλάνο από την Αρμάνι με τον βοηθό του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργο Βόβορα να κάνει λόγο για μακρύ δρόμο μέχρι το τέλος της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Έπαιξε καταλυτικό ρόλο το πρώτο ημίχρονο. Η Αρμάνι είναι διαφορετική σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Είχαμε πει στα παιδιά πως θα παίξουν, αλλά τους δώσαμε την ευκαιρία να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο δεύτερο ημίχρονο που παίξαμε καλή άμυνα έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε. Θέλαμε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Ο Ράιτ δημιούργησε καταστάσεις για να τιμωρήσουμε την επιθετική άμυνα. Δύο επιθετικά ριμπάουντ κι ένα σουτ από τον Τσερέλα δεν μας άφησε αν διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Για τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στο τέλος: «Λίγο η κούραση, λίγο οι αλλαγές στα πικ εν ρολ, τους έδωσε τον αυτοπεποίθηση αυτό το γεγονός αν και ήταν αγχωμένοι».

Για τη διαφορά που κρατήθηκε από τον Παναθηναϊκό: «Όπως πήγε το ματς θέλαμε τη νίκη. Ήρθαμε για τη νίκη που θα μας έδινε αέρα για την υπόθεση πρόκριση. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το Top 16».

Για τον Ράιτ: «Σίγουρα ο Ράιτ ιδιαίτερα με την απουσία του Κάρι βοήθησε πάρα πολύ. Έχει στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα αλλά πρέπει ακόμα να καταλάβει πως παίζουμε, κάθε μέρα που κερδίζει είναι σημαντικό για την ομάδα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×