Καλαϊτζής: «Προσοχή στην ταχύτητα της Μάλαγα»

Τη διαφορά ανάμεσα στο γρήγορο και στο βιαστικό παιχνίδι ανέφερε ο Γιώργος Καλαϊτζής, μιλώντας πριν το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΔΤ πριν το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ο 37χρονος πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να προσέξουν την ταχύτητα του παιχνιδιού της Μάλαγα και αναφέρθηκε στη σημασία που θα έχει η απόδοση των έμπειρων παικτών του Εξάστερου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα στοιχεία που έχει εισάγει ο Αλβέρτης στον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτά. Άλλο το γρήγορο παιχνίδι και άλλο το βιαστικό. Θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός την ταχύτητα της Μάλαγα. Νομίζω ότι ο Αλβέρτης έχει θέσει άλλους στόχους».

Σχετικά με την πείρα των παικτών του Εξάστερου, σχολίασε: «Οι παίκτες που διαθέτει ο Παναθηναϊκός ξέρουν να διαχειρίζονται τα παιχνίδια doordie. Απόψε νομίζω πως αυτοί οι παίκτες θα κάνουν τη διαφορά. Ας κρατήσουμε το… do».

Για την φετινή Αρμάνι είπε: «Είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη, έχει αυτοπεποίθηση και ισχυρό κίνητρο αφού το FinalFourείναι στην έδρα της».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×