ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός: Να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε!

Τελευταία ημέρα του Παναθηναϊκού στην Μόσχα η σημερινή και οι «πράσινοι» θέλουν να φέρουν την σειρά στα ίσια, πριν την μεταφέρουν στο ΟΑΚΑ, στο ματς με την ΤΣΣΚΑ (19:15, Onsports/ΔΤ)

Την Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός έφτασε στην… πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Οι «πράσινοι» αν και κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου προημιτελικού στο τέλος του αγώνα έχασαν την ευκαιρία τους. όπως την έχασαν και στην παράταση. Απόψε, όμως, είναι αποφασισμένοι να «γράψουν» διαφορετικό επίλογο.

Απόψε ο Παναθηναϊκός περιμένει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (7:15 μμ, ΔΤ2) για να διορθώσει τα λάθη του και να φέρει την σειρά στο… Χ. Να κάνει το 1-1 και να αλλάξει τα δεδομένα, μιας και από την Δευτέρα το Πάσχα οι δύο «μονομάχοι» θα «κονταροχτυπιούνται» στην αρένα του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Όμως, στον Παναθηναϊκό πάνε… βήμα-βήμα. Στο μυαλό του Φραγκίσκου Αλβέρτη και των παικτών του δεν υπάρχει ούτε το προηγούμενο ματς, ούτε το… επόμενο. Υπάρχει μόνο το αποψινό ματς. Ο «Φράγκι» όλες τις προηγούμενες ώρες προσπάθησε να κρατήσει την πίεση μακριά από τους παίκτες του και να διορθώσει κάποιες λεπτομέρειες που στον πολύ κόσμο μπορεί να μοιάζουν… ασήμαντες. Αυτές είναι όμως που θα κάνουν την διαφορά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×