Δ. Γιαννακόπουλος: «Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση του «τριφυλλιού» στο Final-4 και επεσήμανε πως θα ακολουθήσει την ομάδα στη Μόσχα για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς με την ΤΣΣΚΑ.

Η δύναμη του ΟΑΚΑ και της φανέλας του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που έδωσε στους «πράσινους» τη δεύτερη νίκη στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ κι έκανε το 2-2 που οδηγεί πλέον σε… τελικό στη Μόσχα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ επεσήμανε πως η ομάδα θα πάει στη Ρωσία με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στο Final-4 του Μιλάνου, ενώ τόνισε πως θα ακολουθήσει την ομάδα στον αγώνα της Παρασκευής και θα είναι στο πλευρό της στη Μόσχα.

«Εδώ είναι ΟΑΚΑ», ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Γιαννακόπουλου για τη νίκη της Τετάρτης πριν αναφερθεί στον αγώνα της Παρασκευής λέγοντας: «Πάμε να το κερδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δυστυχώς απαγορεύεται να μιλήσουμε για τη διαιτησία, αλλιώς θα είχα πάρα πολλά να πω. Όλος ο φίλαθλος κόσμος είδε και σήμερα τί έγινε».

Για το αν θα ακολουθήσει την ομάδα στη Μόσχα, σχολίασε λακωνικά: «Εξυπακούεται»

Ενώ, τέλος, για το αν θα πει κάτι στους παίκτες, ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Υπάρχει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που είναι 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει τα πάντα για το τί χρειάζεται μια ομάδα, είμαι βέβαιος πως θα έχει την ψυχολογία των στα ύψη. Όπως σας είπα και πριν, πάμε να τους κερδίσουμε, πάμε στο Final-4. Πρέπει να πάμε στο Final-4. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×