«Κλειδί το πάθος!»

Στην εξαιρετική άμυνα και το μεγάλο πάθος όλων των παικτών έμεινε ο Κώστας Καϊμακόγλου, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

«Ακόμα και το σημερινό ματς που καταφέραμε να πάρουμε την μεγαλύτερη διαφορά των 13 πόντων, είδαμε ότι όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Κλειδί ήταν η άμυνα, που μας έδειξαν οι προπονητές μας και εμείς την εκτελέσαμε. Η άμυνά μας ήταν το «κλειδί» και για σήμερα θεωρώ περισσότερο μέτρησε το πάθος που δείξαμε».

Για τις «μάχες» με την Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Εμείς όταν είδαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα δεν τα βάψαμε μαύρα και δεν τα παρατήσαμε. Πήγαμε στην Βαρκελώνη για να χτυπήσουμε και τα δύο ματς, δεν τα καταφέραμε στο πρώτο αλλά το κάναμε στο δεύτερο. Μετά ήταν θέμα ηρεμίας και να διατηρηθούμε και κάναμε το… θαύμα».

Αναφορικά με το Final 4, υποστήριξε: «Με το που τελείωσε το παιχνίδι, όλων των παιδιών πήγε στο Final 4, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Έχουμε ακόμα ένα μήνα. Το θέμα είναι ότι όλες μπορούν να πάρουν το τρόπαιο. Εμείς πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα και να πάρουμε ένα ακόμα τρόπαιο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×