Ευρωλίγκα: Αήττητος ο Ολυμπιακός, στο προσκήνιο Κατσικάρης και Πεδουλάκης (videos)

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα, στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, που συμπλήρωσε πέντε νίκες. Δείτε, αναλυτικά, όλα όσα έγιναν την Πέμπτη (13/11).

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου επιβλήθηκαν και της Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ και διατηρήθηκαν μόνοι πρώτοι και αήττητοι στον Δ’ Όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Εντυπωσιακός ήταν ο Οθέλο Χάντερ, πετυχαίνοντας το πιο θεαματικό κάρφωμα και το καλύτερο κόψιμο της βραδιάς. Η κορυφαία φάση, ωστόσο, προήλθε από τον απίστευτο Άντριου Γκούντελοκ στη νίκη της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ επί της Μπάγερν Μονάχου στο «Audi Dome». Δείτε, σε βίντεο, το ασύλληπτο ρεκόρ του.

{youtube}UeslhMWVufY{/youtube}
{youtube}RXC2xmxpxt8{/youtube}

Η Λαμποράλ Κούτσα είχε όμορφες στιγμές απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, κυρίως με τον Τόμας Ερτέλ, αλλά δεν απέφυγε την εντός έδρας… συντριβή. Ο Μάρκο Κρέσπι πλήρωσε το… μάρμαρο, καθώς απομακρύνθηκε άμεσα από την τεχνική ηγεσία, και τα σενάρια για πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη δίνουν και παίρνουν. Το θέμα έχει πάρει πάνω του ο πρόεδρος των Βάσκων, Χοσέ Αντόνιο Κερεχέτα, κι αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

{youtube}c-u_zx2XwUE{/youtube}
{youtube}DVqY6DWycYY{/youtube}

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα γνώρισε και η Ούνιξ Καζάν, από τη Νίζνι Νόβγκορντ, γεγονός που έφερε… τριγμούς στην ομάδα. Η θέση του Αργύρη Πεδουλάκη στην άκρη του πάγκου φαντάζει πλέον επισφαλής, με τα ρωσικά ΜΜΕ να αναφέρουν για αντικατάστασή του από τον Εβγκένι Πασούτιν.

{youtube}GSulVfCSlOc{/youtube}

«Διπλό» είχαμε και για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που πέρασε νικηφόρα από το «Μάρτιν Καρπένα» απέναντι στη Μάλαγα, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο είχε άνετο έργο κόντρα στην Τουρόφ και η Νεπτούνας Κλαϊπέδα πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στα ευρωπαϊκά παρκέ, στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Βαλένθια, με τον Σίμας Γκάλντικας να ξεχωρίζει.

{youtube}QENq5pH5PGY{/youtube}
{youtube}cKJgedjzaG4{/youtube}
{youtube}zT8jz6db2C0{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×