Χαραλαμπόπουλος: «Νίκη για να…. συνεχίσουμε»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξηγεί το ρόλο που θα παίξει το αυριανό (19/12) παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κάθε μέρα που περνάει μπαίνει όλο και πιο… βαθιά στα του… Παναθηναϊκού, σε Ελλάδα και Ευρώπη και μια μέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα ξεκαθαρίζει γιατί οι «πράσινοι» θέλουν νίκη και μόνο… νίκη.

«Είναι ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αλλά δε στεκόμαστε σε αυτό. Όλοι μας στεκόμαστε στο ότι αύριο το βράδυ θα παίξουμε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι. Ίσως το κορυφαίο ντέρμπι της Ευρώπης. Έχουμε, λοιπόν, ένα έξτρα κίνητρο για να παλέψουμε για την νίκη» είπε ο νεαρός παίκτης και πρόσθεσε «Εκτός του ότι θέλουμε να επικρατήσουμε για λόγους γοήτρου θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για λόγους ψυχολογίας. Έχουμε στη συνέχεια πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και αν κερδίσουμε θα μας βοηθήσει να πάμε με καλύτερη ψυχολογία σε αυτά τα ματς. Επίσης είναι καλό που θα παίξουμε με μια ομάδα που θα βρούμε μπροστά μας και στο Top-16».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×