Ολυμπιακός: Γυμνάστηκε, αλλά δεν παίζει ο Τσαϊρέλης

Καλύτερα αισθάνεται ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, αν και αποκλείστηκε από την αποστολή που θα παραταχθεί κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ο 26άχρονος φόργουορντ παραμένει παροπλισμένος τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνεται στους προσαγωγούς. Σήμερα (12/03), στο προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, κατάφερε να ακολουθήσει μέρος της προπόνησης, ωστόσο δεν επανήλθε πλήρως. Κατά συνέπεια, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που θα φιλοξενηθεί αύριο (13/03, 21.45) στο φαληρικό στάδιο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Εκτός δωδεκάδας βρίσκονται άλλοι δύο παίκτες, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ με εξάρθρωση ωμοπλάτης και ο Δημήτρης Κατσίβελης που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Αμφότεροι ακολουθούν θεραπεία. Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Αγραβάνης γυμνάστηκε και σήμερα (12/03) χωρίς την παραμικρή ενόχληση στο λαβωμένο χέρι του και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή κόντρα στους Τούρκους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×