Ολυμπιακός: Λαβωμένος για το «διπλό» στη Μόσχα

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην κομβικής σημασίας εκτός έδρας αναμέτρησή του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Επιτακτικής ανάγκης είναι το «διπλό» για τους Πειραιώτες αύριο (03/04,20.00) στο «USH CSKA», στο δύσκολο παιχνίδι τους με το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη για τη 13η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς μόνο έτσι θα διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ. Ωστόσο, η αποστολή τους κάθε άλλο παρά ως εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί όχι μόνο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά κι εξαιτίας των πολλών προβλημάτων τους με τους τραυματίες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας του, Βασίλη Σπανούλη, καθώς και τους Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλη Τσαϊρέλη, με τον τελευταίο μάλιστα να περνάει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση στους προσαγωγούς. Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει σήμερα νωρίς το μεσημέρι (02/04, 12.45) για τη ρωσική πρωτεύουσα και το παρήγορο για τον 48άχρονο τεχνικό είναι πως, τουλάχιστον, μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Σλούκα που επίσης προέρχεται από τραυματισμό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×