Νέα πειθαρχική διαδικασία της Euroleague για τον Δ. Γιαννακόπουλο

Η Euroleague συνεχίζει να «κυνηγά» με κάθε τρόπο τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ανοίγοντας νέα πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του για αστείο λόγο.

Η φαρσοκωμωδία της Euroleague συνεχίζεται. Ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι συν αυτώ αναζητούν συνεχώς αφορμές για να αποδείξουν την εμπάθειά τους απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μετά την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου, η διοργανώτρια αρχή άνοιξε νέα πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ για ένα προ πέντε ημερών post του στο Instagram, μέσω του οποίου είχε αναφερθεί στον υπεύθυνο διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς.

Το… «έγκλημα» που έκανε ο κ. Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με τη Eurolegue, είναι ότι κάτω από τη φωτογραφία του με τον Τζόρντι Μπερτομέου αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει επιλεγεί για υπεύθυνος διαιτησίας ένας φημισμένος ρέφερι του παρελθόντος με εμπειρία σε παγκόσμιες διοργανώσεις, αλλά ο Στόουκς.

«Τουλάχιστον πείτε μας με ποια κριτήρια έχει επιλεγεί ο κύριος Στόουκς ως υπεύθυνος για θέματα διαιτησία κι όχι ένας διεθνούς φήμης και αξιοσέβαστος διαιτητής με εμπειρία από διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο», είχε  γράψει χαρακτηριστικά.

Προφανώς αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία για άνοιγμα πειθαρχικής διαδικασίας, αλλά μια από τις αφορμές που αναζητά η Euroleague και ο Εκτελεστικός της Διευθυντής για να «χτυπήσουν» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Φαίνεται πως οι αλήθειες πονάνε πολύ τη Euroleague. Αλήθειες που αποδεικνύονται μέσα από το DVD και την παρουσίαση που έστειλε προ ημερών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Media όλης της Ευρώπης, στις ομάδες και στον ίδιο το Μπερτομέου με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις και την εύνοια που απολαμβάνουν ορισμένες ομάδες.

Πηγή: Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×