Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές για το Game 4

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της για την τέταρτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις στα play offs της διοργάνωσης.

Το απόγευμα της Τρίτης (24/4) η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε καθοριστικό… βήμα για την πρόκρισή της στο Final 4 του Βελιγραδίου, μια και επιβλήθηκε άνετα 80-60 και χρειάζεται μόλις μία νίκη για να πάρει το «εισιτήριο» για την Σερβία. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν αντίδραση και το απόγευμα της Πέμπτης (26/4) στις 20:00 να «παλέψουν» για το 2-2, ούτως ώστε να γυρίσουν την σειρά στο ΣΕΦ για το πέμπτο και τελευταίο αγώνα.

Την Τετάρτη (25/4) η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της για το Game 4 και αυτοί θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο από την Ισπανία, ο Σλοβένος Νταμίρ Γιαβόρ και ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι έχουν δώσει μαζί το «παρών» σε τρεις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Η πρώτη ήταν στη νίκη επί της Αρμάνι 86-85 στο Μιλάνο, η δεύτερη με την Μακάμπι 94-64 στο ΣΕΦ και η τρίτη στη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods 87-85 στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο Ισπανός ήταν στην ήττα 74-68 από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την κανονική περίοδο και ο Σλοβένος στη νίκη 92-75 επί της Χίμκι στον Πειραιά.

Τέλος, ο Μεντί Ντιφαλά θα βρεθεί σε τρίτο ματς του Ολυμπιακού, μια και ήταν «παρών» στις δύο νίκες επί της Εφές, η πρώτη 61-58 στην Τουρκία και η δεύτερη 89-82 στο φαληρικό Στάδιο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×