Απορριπτική η απόφαση του CAS

Το CAS απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφορικά με την απαράδεκτη τιμωρία που του είχε επιβάλλει η Euroleague.

Στο CAS είχε προσφύγει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την καταχρηστική ποινή του αποκλεισμού από τα γήπεδα της Ευρωλίγκας που του επέβαλλε η διοίκηση του Τζόρντι Μπερτομέου. Στον Παναθηναϊκό περίμεναν πως η απόφαση του CAS θα ήταν απορριπτική και γνώριζαν πως έχουν ελάχιστες πιθανότητες να δικαιωθούν, δεδομένου πως βάση του καταστατικού της Euroleague ορίζει το CAS ως τον τελευταίο βαθμό επίλυσης διαφορών. Η Ευρωλίγκα, με λίγα λόγια, στέλνει… δουλειές – άρα και χρήματα – στο CAS για να λύνει τις υποθέσεις, συνεπώς φαινόταν το που θα πάει το πράγμα.

Και παρότι το CAS θεωρείται ανώτατο όργανο επίλυσης αθλητικών διαφορών, οι δικαστές του δεν έχουν την παραμικρή επαφή με τον αθλητισμό. Ήταν, λοιπόν, κάτι το αναμενόμενο να είναι απορριπτική η απόφαση για την προσφυγή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, απλά ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» δεν είχαν άλλο τρόπο για να πάνε μέχρι τέλους την υπόθεση και να αναζητήσουν τη δικαίωση.

Πηγή: Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×